Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 12 februarie 2011

Spaghetti cu sos de rosii si ciuperci

Timp de preparare: cca 1/2 ora.
Cca 270 kcal/portii.
Se consuma cu salata mixta.

Ingrediente


250 g ciuperci champignons, mici
1 ceapa
3 l.s. unt
5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt
500 g rosii taiate bucati (din conserva)
sare
piper negru macinat
putin zahar
400 g spaghetti
3 l.s. parmezan proaspat ras

Mod de preparare

1. Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi. Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt
aproximativ 5 minute.
2. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac.
3. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se
presara cu parmezan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu